Stand up -klubi

2018-12-15_Standup

La 15.12. klo 20

Sellosalin joulukuun stand up –klubin emäntänä nähdään All Female Panelista tuttu Kaisa "valtakunnantuohtuja" Pylkkänen. Illan pääesiintyjänä loistaa Fathi Ahmed, jonka lapsuudesta löytyy loputtomasti materiaalia komediaan. Heidän lisäkseen lavalla nähdään myös kotimaisen komiikan nousevia tähtiä, kuten Lontoon komiikkaskenessäkin vaikuttanut hurmaava Leo Viking Holmström ja vuoden stand up -tulokas vuosimallia 2016, Mikko Kauppinen.

Tervetuloa taas nauttimaan tuoreista jutuista ja riemukkaasta naurusta!

Ikäraja: K-18
Kesto 2 h, sis. väliajan
Liput alkaen 18/16 € + toimitusmaksu, Lippupiste

Fathi Ahmed

Luulitko että sinulla oli vaikea lapsuus? Kokeilepa mitä on olla samaan aikaan somali, suomalainen ja teini Järvenpääläisessä lähiössä, vahvojen musliminaisten vaativassa kasvatuksessa. Tästä ja kaikesta muustakin löytyy onneksi loputtomasti materiaalia komediaan. Fathin lakoninen tyyli viimeistelee kokonaisuuden, joka riipaisee samalla kun kipeyttää vatsa- ja poskilihakset naurusta.

Kaisa Pylkkänen

Illan emäntänä nähdään mm. koomikkokollektiivi All Female Panelista tuttu Kaisa "valtakunnantuohtuja" Pylkkänen, joka lataa lämmöllä ja rakkaudella epäkorrektimmatkin ajatuksensa tiskiin lupia kyselemättä. Taustallaan lähes 20-vuotinen ura käsikirjoittajana ja oman elämänsä panttivankina, Kaisa on tehnyt herneen nenään vetämisestä taidetta ja valkoviinistä ryppyvoidetta.
 

Aihealue:
  • Teatteri, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara