Suosittu Laulun takaa -klubi jatkuu Sellosalissa – seuraavana artistivieraana Happoradion Aki Tykki

19.2.2020 klo 13.35

2020-03-13_Laulun-takaa_Aki-Tykki_640x360

Viime vuoden alusta lähtien Sellosalissa järjestetty olohuonemaisen tunnelmallinen Laulun takaa -klubi jatkuu.

Perjantaina 13. maaliskuuta juontaja Venla Kokkosen haastateltavaksi saapuu Happoradion nokkamiehenä tunnettu Aki Tykki. Laulaja avaa yleisölle uransa ja tekstiensä taustoja ja saloja. Mukana on yhtyeen toinen biisintekijä, kitaristi AH Haapasalo sekä kosketinsoittaja Klaus Suominen. Haastattelun perään on luvassa intiimi live-esiintyminen.

Seitsemän studioalbumia ja yhden tuplakokoelman julkaisseen suomirockin kärkikastiin kuuluvan Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti. Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Pois Kalliosta, Tavikset, Puhu äänellä jonka tunnen, Che Guevara, Ihmisenpyörä, Pelastaja, Älä puhu huomisesta ja Valopallo. Laulaja Aki Tykki hurmasi myös televisiokatsojat Nelosen supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa keväällä 2018.

Laulun takaa -klubi: Aki Tykki (Happoradio) Sellosalissa perjantaina 13.3. Liput 18 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.

_______________________________________________________________________

Pe 13.3. klo 19
Laulun takaa -klubi: Aki Tykki (Happoradio)

 


Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara