Talvilomaleffoja lapsille: Puluboin ja Ponin leffa (S)

2019-02-19_puluboinjaponinleffa1_640x360

Ti 19.2. klo 11.00
Puluboin ja Ponin leffa
(Ohjaus: Mari Rantasila, Suomi, 2018)

Koulun alku lähestyy, mutta 7-vuotias Poni-tyttö (Jenni Lausi) ei halua koululaiseksi. Hän pukeutuu mieluummin tekoturpaan ja laukkaa kaupungin katuja villinä ja vapaana. Äidin (Anna-Maija Tuokko) mielestä ponileikkien on loputtava, sillä koulussa pitää käyttäytyä. Äiti saa isänkin (Santtu Karvonen) vakuutettua siitä, että jotain täytyy tehdä. Mikä avuksi, kun aikuiset eivät ymmärrä?

Kesän aikana Ponin elämään astuu mielikuvituskaveri Puluboi (Aapo Puusti), omanlaisensa lintumainen poika, joka rakastaa mainoksia ja pullaa ja vihaa r-kirjainta. Rämäpäisellä Puluboilla on ratkaisu Ponin ongelmiin. Kaikki tuntuu helpolta, kun beatboxaa ja syö vähän bullaa! Jännittävä kesä saa aina vain värikkäämpiä käänteitä, kun ponityttö ja lintupoika valtaavat aarteita pursuavan roskalavan ja leikkivät miten lystäävät. Puluboin ja Ponin vauhdissa koko perheen elämä menee railakkaasti uusiksi. 

Puluboin ja Ponin leffa perustuu Veera Salmen huippusuosittuun Puluboi ja Poni -kirjasarjaan, jonka anarkistinen huumori on valloittanut niin lasten kuin aikuistenkin sydämet!

Rooleissa mm. Jenni Lausi, Aapo Puusti, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen, Seppo Halttunen ja Jaana Pesonen

Sallittu kaikenikäisille (S)
Kesto: 1 h 12 min
Suomenkielinen puhe

Vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumisia eikä paikkavarauksia.
 

 

Aihealue:
  • Kulttuuri
Kohderyhmä:
  • Lapset ja perheet
Alue:
  • Leppävaara