JuuriJuhla – RotFest: Värttinä & Paleface LIVESTREAM

2020-04-02_JuuriJuhla_Paleface-Värttinä_640x360

JuuriJuhla-RotFest -kansanmusiikkifestivaalin 2021 konsertit nähdään koronavirustilanteen vuoksi virtuaalisena! Mikäli olet ostanut lipun mihin tahansa JuuriJuhlan Sellosalin salikonserttiin ja olet antanut lipunoston yhteydessä sähköpostiosoitteesi, saat lipullasi katseluoikeuden kaikkiin JuuriJuhlan livestriimeihin. Lippurahojen palautusta voi myös hakea 28.3.2021 mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus.

***

To 8.4.2021 klo 19

JuuriJuhlassa Värttinän rautaiset ja riehakkaat muusikot nousevat samalle lavalle Palefacen kanssa! Yleisöllä on lupa odottaa verbaalista ja musiikillista ilotulitusta, jossa hiki virtaa ja asennetta riittää.

Värttinä on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia yhtyeitämme. Maailmanmusiikin kärkinimiin kuuluva Värttinä luo kuulijoidensa eteen tarinoita menneestä ja tästä päivästä hyödyntäen musiikissaan karjalaista laulu- ja pelimanniperinnettä.

Paleface eli Karri Miettinen on taas Suomen hiphop-skenen mammutti ja verbaalinen nero, joka on viime vuosina ottanut tuotantoonsa entistä enemmän kaikuja protestilaulujen maailmasta ja tökännyt terävällä kynällään rohkeasti yhteiskunnan kipupisteitä. Kun Värttinän muusikot nousevat samalle lavalle Palefacen kanssa, on yleisöllä lupa odottaa verbaalista ja musiikillista ilotulitusta!

Konsertin kesto noin 60 min

Livestream-lippu 10 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi 

www.juurijuhla.fi
www.varttina.com
www.facebook.com/PalefaceOfficial
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara