The Elvis Concert

2020-04-10_The-Elvis-Concert-640x360


To 1.4.2021 klo 19 

Ennakkoon 10.4.2020 tapahtumaan ostetut liput käyvät tähän ajankohtaan 1.4.2021 sellaisenaan. Liput on myös mahdollista palauttaa Lippupisteen ohjeistuksen mukaisesti. Rahanpalautusta voi hakea 30.6.2020 mennessä tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus 

*

Elvis konsertit Sellosalissa ovat olleet toistuva perinne vuodesta 2014 ja tilaisuudet ovat tavanneet myydä loppuun hyvissä ajoin ennakkoon. 

”Aloimme tehdä näitä Elvis kiertueita noin kymmenen vuotta sitten vastareaktiona teennäisiä Elvis imitaattoreita vastaan. Koin että Kuningas ansaitsee korkeatasoisemman show’n”, konserttien tuottaja Arjan Deelen avaa.
Deelen on pestannut projektiin lukuisia Elviksen kanssa alun perin soittaneita muusikoita. Hän rekrytoi myös Dwight Icenhowerin, joka on tunnettu maailman parhaimpana Elvis-tribuuttiartistina. 
 
”Halusimme tehdä pesäeron stereotyyppisistä imitaattoreista ja tarjota konsertin johon Elvis olisi itse saattanut osallistua, jos olisi elossa tänä päivänä”, Deelen jatkaa.
 
Sellosalin lavalla nähdään muun muassa rumpali Bob Lanning ja taustalaulaja Jim Murray The Imperials -yhtyeestä, jotka tekivät aikoinaan töitä itse Elviksen kanssa.
 
Yhtye esittää useita kappaleita, joita tribuuttikonsertissa kuultavat alkuperäismuusikot esittivät aikoinaan yhdessä Elviksen kanssa, unohtamatta lukuisia yleisön rakastamia Elviksen klassikkokappaleita.
Tämän lähemmäs kuningasta et pääse!
 
Kesto 2 h, sis. väliajan 
 
Liput 38/34 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara