The Filthy Six (UK)

2019-02-15_FilthySix

Pe 15.2. klo 19

The Filthy Six on superviihdyttävä soul-jazzkokoonpano Lontoosta, jonka huippumuusikot ovat tuttuja mm. Mumford and Sonsin, Amy Winehousen ja Tom Jonesin kokoonpanoista. Yhtye kiertää maailmaa kolmen eri rytmisektion kanssa, Sellosalin konsertti järjestetään Kari Paavolan johtaman suomalaisen rytmisektion kanssa.

The Filthy Six soittaa energistä musiikkia, jossa yhdistyy jazzin improvisaatio, upeat sovitukset ja funk-musiikin upea groove. Tämä on ehdoton konserttielämys kaikille groovaavan jazzin ystäville. Luvassa on uniikki, kansainvälinen ja korkealaatuinen ilta alan parhaiden muusikoiden seurassa!

The Filthy Six -yhtyeen johtaja Nick Etwell on arvostettu trumpetisti ja säveltäjä. Nick on soittanut vuosia myös maailmanmaineeseen nousseen Mumford and Sons -yhtyeen kiertuekokoonpanossa. Tämän lisäksi Nick on haluttu studiomuusikko ja on työskennellyt mm. Foo Fightersin, Tom Jonesin ja Ed Harcourtin kanssa.

Lontoosta saapuu Suomeen myös saksofonisti Frank Walden, joka on jo vuosikymmenen ajan toiminut itsensä Tom Jonesin saksofonistina. Frank soitti myös Amy Winehousen yhtyeessä koko Amy Winehousen uran ajan ja on tehnyt maailmankiertueen myös Mark Ronsonin yhtyeessä. Lontoon kolmikon täydentää kitaristi James Fenn, joka kiersi pitkään James Taylor Quartetin jäsenenä ympäri Eurooppaa.
 

Nick Etwell, trumpetti (Mumford and Sons, Nathaniel Radcliffe and the Night Sweats)
Frank Walden, saksofoni (Tom Jones, Amy Winehouse, Mark Ronson)
James Fenn, kitara (James Taylor Quartet)

Kari Paavola (rummut), Heikki Laine (basso), Mikko Helevä (koskettimet)
 

Kesto 2 h, sis. väliajan
Liput 24/20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €),  lippu.fi
Kaikukortti-tapahtuma 

 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara