Tuula Amberla

2019-09-05_Tuula-Amberla

To 5.9. klo 19

Lulu -hitillään koko kansan tietoisuuteen vuonna 1984 noussut Amberla on levyttänyt 1980-luvulta lähtien niin sooloartistina kuin Liikkuvat Lapset -yhtyeen riveissä. Tuulan ikimuistettavat tulkinnat kappaleissa KorppiAuto sammui maantien laitaanPienet sanat ja Tyttö kampaa märkää tukkaa luotaavat inhimillistä elämää ajattomasti.

Tuula Amberla piti välillä taukoa esiintymisestä, mutta tänä päivänä valovoimainen tulkitsija esiintyy jälleen. Levytysrintamalla Amberla aktivoitui maaliskuussa 2018 jolloin ilmestyi Anna äiti puhaltaa niminen kappale.
Kappaleen maailmassa liikutaan Tuulalle tunnusomaisesti kiinnostavan ja koskettavan teeman parissa.  Musiikillisesti kappale on tanssittava ja svengaava, ja se on saanut erinomaisen vastaanoton niin median kuin yleisönkin puolelta.
Uusin Tuulan kappale on tammikuussa 2019 julkaistu Poljen pimeään.

Sellosalissa Amberlan taustalla soittavat Ilpo Murtojärvi (kitara) ja Vesa Saloranta (kontrabasso). Murtojärvi on paitsi tunnettu muusikko myös Amberlan alkuperäinen kitaristi jota kuultiin jo tämän varhaisilla hiteillä (mm. Lulu).

Kesto 1 h 15 min, ei väliaikaa
Liput 21 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Kaikukortti-tapahtuma
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara