Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani: Paluu paratiisiin 2021 (LOPPUUNVARATTU)

Tuure Kilpeläinen

La 13.3.2021 klo 19 (LOPPUUNVARATTU)

Ennakkoon 14.3.2020 konserttiin ostetut liput  käyvät tähän ajankohtaan 13.3.2021 sellaisenaan. Liput on myös mahdollista palauttaa Lippupisteen ohjeistuksen mukaisesti. Rahanpalautusta voi hakea 25.4.2020 mennessä tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus

Uuden albumin julkaisua juhlistava lähes loppuunmyyty konserttisalikiertue jouduttiin perumaan koronaviruksen vuoksi aivan alkutaipaleella. Juuri uudella keikkasetillään vauhtiin päässyt yhtye harmittelee kiertueen peruuntumista ja odottaa malttamattomana korvaavia konsertteja. Tuure Kilpeläinen kommentoi kiertuetilannetta näin:

”Erikoinen tilanne. Tämäkin historiallinen hetki saatiin elää ja nähdä. Mä luulen, että tämän jälkeen musa ja yhdessä soittaminen on entistä tärkeämpi asia meille. Kun sen mahdollisuus viedään hetkeksi pois, tajuaa miten tärkeä juttu se on! Onneksi ei puhuta kiertueen perumisesta, vaan se siirtyy. Merkittävää on se, että kiertue jatkuu samana päivämääränä mihin se nyt tyssäsi. Toivottavasti pääsette mukaan vuodenkin päästä. Kerätään nyt voimia ja kohta taas soi. Paluu paratiisiin koittaa!”

Kesto 2 h, sis. väliajan

Liput 39 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi


 
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara