Information

Unik sal

Sellosalen, som ligger i anslutning till köpcentret Sello i Alberga, är en av huvudstadsregionens akustiskt sett mest högkvalitativa konsertsalar och har plats för 400 personer. Salen är ypperlig för akustisk musik och tack vare sin varierbara akustik lämpar sig den också utmärkt väl för elförstärkt musik, film och dans. Sellosalen nås lämpligt både med allmänna kommunikationsmedel och med bil. Gratis parkering i köpcentrets parkeringshus (5 h).  
 

Sellosalens auditorium.


Varierande kvalitetsprogram

Vi har årligen cirka 300 evenemang i Sellosalen. Programmet innehåller klassiska och populära konserter, opera, dans, teater och barnkultur. En gång i månaden omvandlas cafén till danssalong med svängande band av olika slag. Sellosalens stämningsfulla klubbkonserter är värda att uppleva! Toppartisterna som stiger upp på scenen kan ta sin publik. Barnens lördagar är temadagar för hela familjen, med föreställningar,aktiviteter och workshops både i salen och foajén.Dessutom bjuds barn och familjer dockteater, film och super populära barns konserter.

Läs mer om Sellosalens programmet

En gitarrist och basist på scenen.


Representativ seminar- och festlokal

Sellosalen kan hyras av kulturaktörer, företag och privatpersoner. Salen har resurser för seminarier och evenemang med höga krav på arrangemang. Tack vare de flexibla lösningarna och den tekniska utrustningen kan salen smidigt anpassas enligt önskemål. Den representativa foajén med kafé och catering lämpar sig för olika slags evenemang. En supé vid sittande bord rymmer 200 personer medan 400 personer får rum på en buffet eller cocktail.

Läs mer om Sellosalens uthyrningen.

Sellosalens auditorium.


Kafé

Konsert- och festrestaurang Vaudeville Catering Oy fungerar i Sellosalens högkvalitativa och atmosfäriska foajé. Den representativa foajén lämpar sig för olika slags evenemang. En supé vid sittande bord rymmer 200 personer medan 400 personer får rum på en buffet eller cocktail. Dessutom finns det rum på cirka 160 personer i Sellosalens terassen. Vid konserter och evenemang har kafé-baren fullständiga rättigheter.    

Foajén är en utmärkt lokal för möten, seminarier,bankett-ochkundevenemang eller familj-ochfödelsedagsfester.I foajénfinns också ljud och ljus teknik, möjligheten för scenen och utrymme för dans osv. Evenemang planeras individuellt förvarje kund. 

Vi föredrar inhemska ekologiska råvaror.
 

Beställningar: 
Vaudeville Catering Oy

tilaukset@vaudeville.fi

Taina Kotonen, tfn. 045 323 1975
Petter Ehrnstén, tfn. 050 1786


Sellosalens foajé.

Byggnadsår 2003
Arkitektplanering Helin & Co
Akustikplanering Insinööritoimisto Akukon Oy
Disponent Esbo stad  / Fastighetscentralen och kulturenheten
Musiksalens storlek 590 m2
Antal platser i salen 395 / 351
Publikfoajéns storlek 300 m2
Scenens storlek 178 m2
Scenens djup 10,5 m
Scenens bredd 17 m