The Elvis Concert 2019 (SLUTSÅLD)

2019-04-24_Elvis_Concert, 2019-04-24_Elvis_Concert

Ons 24.4 kl. 19

Den superpopulära, i fjol slutsålda, The Elvis Concert får fortsättning!

Gruppen med några ursprungliga Elvismusiker ger en konsert i Sellosalen i april.

Har du någonsin drömt om hur det skulle vara att se den legendariska rock’n roll-kungen Elvis Presley vid liv och på toppen av sin karriär och framföra klassiker som Suspicious Minds, Blue Suede Shoes och Love Me Tender?

The Elvis Concert 2019 anländer till Finland och för dig tillbaka till den tid då kungen äntrade estrader. Du kan inte komma närmare en äkta Elviskonsert. Sångaren Dwight Icenhower är vitt erkänd som en av världens bästa Elvis-tributartister. Han har vunnit titeln The World's Best Elvis fyra gånger.

The Elvis Concert 2019 omfattar också musiker som jobbat med Elvis. Trummisen Bob Lanning uppträdde med Elvis i Las Vegas i början av 70-talet och du kan höra honom spela i originalversionerna av låtarna The Wonder of You, See See Rider och Polk Salad Annie. En klar höjdpunkt den här våren är att tenoren Jim Murray från sånggruppen The Imperials deltar i turnén. Jim var med på Elvis turnéer efter stjärnans comeback och kan ses i konsertinspelningen That's The Way It Is från 1970. Elvis älskade gospelmusik och kopplade ofta av efter konserterna genom att sjunga gospellåtar med Jim Murray.

Den här våren iscensätter vi de här magiska stunderna: Jim och Dwight kommer att tillsammans framföra flera gospellåtar som Elvis tyckte om, bl.a. How Great Thou Art och Sweet, Sweet Spirit.

Längd 2 h, inkl. paus.
Biljetter 35/32 euro + expeditionsavgift (från 1 €), lippu.fi
 

Ämne:
  • Musik, 
  • Kultur
Område:
  • Alberga